Blackfire

Hosted power biedt Blackfire aan voor alle managed services-klanten, we zullen uw server volledig vooraf instellen met Blackfire en u door het proces heen begeleiden.

Het enige dat u hoeft te doen is een gratis account aanmaken op Blackfire.io of misschien nog gemakkelijker: Maak gebruik van onze uitvoerige expertise!

Waarom Blackfire php profiler gebruiken?

 

Performance Testing

Blackfire.io helpt u om ervoor te zorgen dat de laadtijd van uw apps de gebruiker nooit kunnen frustreren. U kunt uw code grondig testen volgens uw bedrijfslogica.

Performance Management Automatisering

Continu automatisch testen en verbeteren van de prestaties van uw apps, in eender welke omgeving. Integreer performance management naadloos in uw bestaande workflows en tools.

Performance Profiling

Verzamel gedetailleerde prestatiegegevens van de uitvoering van uw code, en visualiseer deze in Blackfire.io interactive call graphs. Vind knelpunten in een oogwenk en controleer de impact van uw wijzigingen door iteraties en ontwikkelings-, staging- en productieservers te vergelijken.

Performance Recommendations

Blackfire-aanbevelingen bieden best practices die teams kunnen leren van hun PHP-prestatiedeskundigen.
Volledige gedocumenteerd, vertellen ze uw team wat ze eerst moeten verbeteren en leert men hen hoe ze prestatieknelpunten kunnen voorkomen.

DevOps Principes

DevOps (Development and Operations) is de visie dat samenwerking en communicatie tussen systeem engineers en ontwikkelaars cruciaal is vanaf dag één. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een productievere en stabielere omgeving, perfect aangepast aan de noden van de applicatie die zal gedraaid worden.

Bij Hosted Power stemmen wij onze infrastructuur af op de behoeftes van uw applicatie. Dankzij onze managed services en uitgebreide monitoring zullen wij de ontwikkeling en groei van uw applicatie steeds opvolgen!

Veel van onze klanten gebruiken ook automatisatie en extra tools in hun ontwikkelomgeving. Wij kunnen de infrastructuur voorzien en advies geven op welke manier u nog vlotter kunt werken!

Tot slot zijn we ook een Blackfire partner, een fantastische php profiler volledig geïntegreerd met onze managed hosting oplossingen.

Contacteer ons vandaag nog met uw huidige problematiek en we bekijken samen hoe we de productiviteit kunnen verhogen. Voor verdere info kijk zeker ook eens naar onze Managed Services.